• „Да превърнем Вашите цели в резултати! Ваши и наши!" Петнадесет години опит в маркетинга и рекламата.

Нашият Blog

ПРОЕКТ: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”

ПРОЕКТ: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”

Номер на проект: BG16RFOP002-2.073-6959

Бенефициент: „МВ РИАЛ ВИЖЪН“ ООД

 

Главна цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19 и постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

 Стойност на проекта: 10 000.00 лв., от които 8 500.00 лв. европейско съфинансиране и 1 500.00 лв. национално съфинансиране

 

 

Начална и крайна дата на проекта: 04.08.2020 – 04.11.2020 г.            

Read more →

Ежегодният конгрес Sofia Dental Meeting /SDM/

Дългоочакваният за всеки професионалист стоматолог и зъботехник конгрес SDM и тази година стартира през октомври 2016 за девети пореден път.

Всяка година конгресът в рамките на 4 дни представя някои от най-интересните лектори от световната дентална медицина. А тази година се очаква той да бъде още по вълнуващ с присъствието на известни млади профестиналисти от италианската протетична и естетична школа. За повече информация относно събитието Sofia Dental Meeting може да намерите във вестника който правим и отпечатваме, а ето го и онлайн изданието:Вестник SDM

За трета поредна година екипа на организационния комитет на Sofia Dental Meeting се довери на нашия екип за реализацията на рекламни и информационни материали свързани с конгреса. Оценяваме високо доверието гласувано ни от комитета.

Проекти и материали за конгреса: ТУК

Информация за събитието https://sofiadentalmeeting.com/

Read more →